Organisatie

Vereniging
Dawwagiem is een onofficiƫle vereniging. Dit betekent dat wij wel statuten en een huishoudelijk reglement hanteren, maar dat wij deze niet bij een notaris hebben vastgelegd.
Bestuur
Het bestuur van Dawwagiem bestaat, wanneer dit mogelijk is, uit vijf personen. Hierbij is er een voorzitter, een penningmeester, een secretaris en twee bestuursleden.
Statuten en HR
De statuten en het HR zijn in de ledenvergadering vastgesteld en worden, wanneer herzien, opnieuw vastgesteld in een ledenvergadering. Deze ledenvergadering wordt bij voorkeur driemaal per jaar gehouden (nov/mrt/jun). De laatste statutenwijziging is in augustus 2015 aangenomen.
Contributie
De penningmeester stelt ieder jaar de contributie vast bij de ledenvergadering in juni. De penningmeester presenteert dan ook de begroting voor het komend seizoen. De hoogte van de contributie hangt af van het aantal leden en de kosten die worden ingeschat. In het seizoen 2018-2019 bedraagt de contributie 100 euro.
Lid worden
Als je lid wilt worden is het gebruikelijk dat je eerst een aantal repetities bezoekt. Wanneer dit bevalt meldt je je bij de secretaris aan als aspirant-lid. De secretaris zal jouw verzoek dan in de ledenvergadering in (anonieme) stemming brengen. Als aspirant-lid ben je niet bij deze vergadering aanwezig. Bij een meerderheid aan stemmen wordt je als lid aangenomen of afgewezen. Het bestuur stelt je hierover zo snel mogelijk op de hoogte.

Onze statuten zijn in te zien door ze aan te vragen bij onze secretaris.