Dawwagiem zoekt pianist(e)!

Heb jij altijd al in een band willen spelen? Of ben je benieuwd hoe het is om een koor te begeleiden?  Heb jij je zondagavonden nog vrij en zie je optreden wel zitten? Dan zoeken wij misschien naar jou!

Nog snel even de voordelen op een rijtje:

  • Je doet ervaring op met het begeleiden van een koor.
  • Je speelt met andere enthousiaste bandleden.
  • Je begeleid een minstens net zo enthousiast koor.
  • Elke zondag avond kan je je muzikaliteit weer kwijt!

Mail ons, Facebook ons of laat hieronder een berichtje achter als je geïnteresseerd bent!

Start van het nieuwe seizoen!

Een goed begin is het halve werk! En, in hetzelfde thema, vele handen maken licht werk! Met het begin van dit seizoen hebben we de twee gecombineerd met een grote schoonmaak van onze apparatuur. Het gehele koor was eerder aanwezig om microfoons en geluidsboxen af te stoffen.

Uiteraard was het daarna tijd voor inzingen en hard aan de slag! De eerste medewerking van de dienst staat al ingepland, 17 september zullen wij meewerken aan de startzondag van de Verbinding.

Dit jaar hebben wij twee nieuwe koorleden mogen verwelkomen. De heren hebben al vrij snel hun plekje gevonden tussen de bassen, maar met bladmuziek is het dan toch even behelpen.

Gelukkig komen we met een beetje extra aandacht al een heel eind. En voor de dames van het koor was het dan ook genieten om een keertje te kunnen luisteren 😉

 

Maar al vrij snel was het ook weer tijd voor de dames om mee te zingen. Kortom, het was weer een geslaagde repetitie! Kom maar op met de rest van het jaar!

El-Cid markt 14 augustus

Aanstaande maandag 14 augustus staan wij vanaf 11.30 bij de El-Cidmarkt in Leiden. Ben je nieuwsgierig en wil je graag kennismaken, kom dan langs!

Leden van het koor zijn aanwezig om je te woord te staan. Ook hebben we wat muziekfragmenten en foto’s in de stand.